Niko Bijoux

Termeni și condiții

Termeni

Niko Bijoux se angajează să informeze utilizatorii cu privire la orice modificări, precum și la orice schimbare prin intermediul site-ului magazinului său online. Niko Bijoux își rezervă dreptul de a reînnoi sau modifica în mod unilateral acești termeni și condiții de tranzacții efectuate prin intermediul magazinului său online, în conformitate cu nevoile și practicile sale obișnuite. Modificarea termenilor nu acoperă comenzile deja în curs

Date personale

Orice utilizator poate naviga magazin HTTPS://NIKOBIJOUX.RO/ online, fără a da orice informații personale. Cazurile în care aveți nevoie de anumite date personale (nume, adresa de e-mail, telefon ADRESA PRODUSULUI, etc.) este, în general, de a prelucra datele cu caracter personal COMANDA SAS.TA ați păstrat magazinul online exclusiv din motive privind comerțul cu TINE, comunicare, servicii îmbunătățite și nu pot fi utilizate terță parte sau ADMINISTRA ALTORA (cu excepția cazurilor prevăzute de lege U. COMPETENT NUMAI PRINCIPII). Magazinul on-line funcționează în conformitate cu legislația elenă și UE și să mențină securitatea datelor cu caracter personal atâta timp cât ENGEGRAMMENOS cu un serviciu de e-shop pentru șterse după expirarea în nici un fel de SYNALLAKTIKIS poate SCHESIS.EPISIS în orice moment face , iF orice motiv, pentru a modifica datele personale care sunt cunoscute nostru sau să restricționeze sau să anuleze utilizarea unora dintre aceste cifre prin completarea PROIECTULUI DOUĂ ÎNCĂRCĂRI ELECTRONICE. În orice caz, actualizat PENTRU EXISTENTA drepturi și acces la AVEA ENANTIOSIS conformitate cu articolele 12 și 13 din Legea. 2472 / 1997.TO magazin online HTTPS://NIKOBIJOUX.RO/ din când în când utilizarea adresei e-mailului POSTER, pentru a vă informa despre utilizarea produselor și serviciilor produselor prezente. Cu toate acestea, în cazul în care nu doriți să primiți astfel de mesaje tip, poți trimite cererea la adresa de INFO@NIKOBIJOUX.GR

Securitate

Magazinul online are prioritate de bază PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI electronice tranzacțiile și să ia toate măsurile necesare, cu cele mai multe metode moderne și avansate pentru a asigura siguranta maxima. TOATE INFORMAȚIILE PRIVIND INFORMAȚIILE PERSONALE ȘI TRANZACȚIILE DUMNEAVOASTRĂ ESTE SIGURANȚĂ ȘI INDEPENDENTĂ. SIGURANȚA SITUAȚIEI ELECTRONICE ESTE FURNIZATĂ DE URMĂTOARELE METODE:

Criptarea

Magazinul on-line utilizează tehnologia SSL (Secure Sockets Layer). Acest protocol SSL (Secure Sockets Layer) este astăzi în standardul mondial pentru site-urile de certificare Internet (site-uri web). Cu această tehnologie, orice informații introduse pe site-ul nostru criptat / codificat înainte de a pleca ONLINE, protejându-SO informații personale în timpul transportului. Mai mult decât atât, toate informațiile trimise la protocolul SSL, protejat printr-un mecanism care va verifica în mod automat că datele au fost modificate în timpul de criptare METAFORA.I este, în esență ONE WAY CODIFICAREA MECHRIS INFORMAȚII în așteptarea beneficiarilor acesteia să ajungă, cine va fi în măsură să OPRIȚI PRIN UTILIZAREA CHEIEI CHEIE.

IDENTIFICAREA CLIENTULUI – SECURITATEA PERSONALĂ

Siguranța personală suplimentară este un nume de utilizator (nume utilizator) și codul de securitate personală (parola) le furnizați atunci când devin STADIUL HTTPS://NIKOBIJOUX.RO/. În acest fel, ori de câte ori din aceștia, permitem accesul în siguranță în PERSONAL STOICHEIA.KATA COMANDA DVS. SI DACA ATI CONECTAT CU numele de utilizator (USER NAME) și codul de personalul de securitate (parola) magazin on-line, comunicarea între computer și în sistemele noastre criptate folosind 128BITS KEY. Că de fiecare dată când trimiteți informații la SISTEMUL, PENTRU BROWSERUL criptată FAMILIARIZAREA FOLOSIT 128BITS cheie și apoi de transport maritim la SYSTIMA.OPOS Târguri viitoare prin cartea de credit și nu spune nimănui codul PIN, și așa mai departe CODURI dE BETON trebuie să fie păstrat cu grijă și nu a da NICIODATĂ îN MOD, astfel încât să se evite acest risc Aceste date sunt în scădere în TERȚ STRĂINĂ lA ESAS.SYMVOULI: la crearea UP (parola) a crea VĂ DE SECURITATE COD UTILIZAREA SIMBOLURILOR CU CARACTERE ALFARITHMITIKOUS. Din motive de securitate trebuie să se schimbe parola in mod regulat și evitați utilizarea cu ușurință codul detectabil (de exemplu, numărul de telefon, data nașterii, etc.)..

Informatii referitoare la produsele furnizate

LA NIKLO BIJOUX angajat la caracterul complet și acuratețea informațiilor referitoare la disponibile pentru PRODUS VANZARE. Datele pentru fiecare produs obține următoarele instrucțiuni de căutare enumerate pe site-urile Doing NOASTRĂ „clic“ în produsul corespunzător, sub rezerva oricăror erori tipografice care au remorcarea grija noastră sau să apară fără o vrei sau pentru că ÎNTRERUPEREA Site pentru tehnice sau din alte LOGOUS.GIA toate produsele magazin acolo INDICATII pentru disponibilitatea lor variind de sub control. În orice caz, trebuie să se facă ca livrare expres cronice comenzii, sub rezerva disponibilității de produs în magazinul nostru. În cazul în care produsul nu este disponibil acolo va fi informații în timp util TU PE indisponibilitatea.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Magazinul web și către tot conținutul site-ului (fotografii, texte, grafică, SERVICII, PRODUSE, NUME, imagini, logo-uri și semnale distinctive reprezentând NIKO Bijoux LA E magazin sunt proprietatea COMPANY și protejate conform PREVEDERI LEGATE DE LEGEA GRECĂ, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA UTILIZAREA CELOR URMĂTOARE, CU EXCEPȚIA CĂ ESTE LICENȚA NIKO BIJOUX RECUNOAȘTERE.

PIAȚA PRODUSELOR – COMENZI

PAGINI pe E-SHOP va găsi informații despre procesul de INCEPE până la finalizarea comenzii. VOR PRIMI sfaturi pentru a identifica și erorile posibile corectă în timpul POST COMANDA (EG DESPRE FEL, cantitate, PLATA ETC.) .Cu finalizarea comenzii dvs. va trimite dvs. de e-mail (SCRISOARE EMAIL) pentru a primi confirmarea comenzii, cu mai mult să urmeze EMAIL NEXT, cu care urmează a informat eXPEDIEREA comenzii.

X